Gastenboek

Laat een bericht achter in mijn gastenboek !

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
75 berichten.
Pamela Vermeulen van By POP's
Een paar maanden geleden heb ik Brechje per mail benaderd voor een privé-cursus Thaise Postpartummassage. Haar eerste reactie was zeer positief en na telefonisch overleg en wat bedenktijd, hebben we data geprikt en heeft Brechje alles voorbereid. En hoe! Mijn eerste lesdag was alsof ik in een warm bad kwam, niet alleen de zelf ondergane yoni-steam, met thee & lekkers en mineralen-voetenbad, maar zeker ook de door haar gegeven Thaise postpartummassage. Na een lekkere en gezellige lunch mocht ik de massagetechnieken op Brechje oefenen, wat fijn om op zo'n directe en ook zachte manier les te krijgen! Ik ging met veel lesstof, een gevulde mand met lesmateriaal en een heerlijk gevoel naar huis.
De tweede dag was een fijne herhaling van de massage, die ik erna ook op Brechje mocht oefenen. Na de gezellige lunch kwam de model aan wie ik de massage mocht geven, zodat Brechje mijn technieken kon beoordelen. Op een fijne manier gaf ze aanwijzingen en/of kleine aanpassingen waar ik veel van opstak en de model niks van merkte 😉.
Last but not least, ik ging met mijn nieuw verworven certificaat naar huis!
Dankjewel, Brechje, voor jouw kundigheid, gezelligheid en gastvrijheid, het waren 2 fantastische dagen! Ik hoop vele kraamvrouwen met deze behandelingen weer hun energie en kracht te helpen verhogen.
Mocht je in de toekomst in de buurt zijn, kom vooral aanwaaien en voel je welkom op mijn tafel 🌸💆🏻‍♀️🌸
Kinga
Beste Brechje,

Onze prachtige dochter Daya is geboren op zondag, 3 juli.
Wij willen je bedanken voor wat je doet!
De cursus samen bevallen was voor ons de optimale voorbereiding op een goede bevalling. We kijken zeer positief terug naar de bevalling, in het geheel zonder pijnmedicatie of andere complicaties.
Je tips waren heel handig! Vooral ademtechnieken en goede adviezen over het persen.

Mijn man heeft ook heel goed gedaan en hij was een perfecte ondersteuning voor mij met al jouw adviezen.

Bedankt nogmaals!
Virea
Twee jaar geleden voor het eerst een postpartum behandeling gehad van Brechje, en dat wilde ik bij baby #2 weer, want de vorige keer ben ik echt goed hersteld. Vandaag was het zover… genoten! Echt even een heerlijk rustmomentje in deze drukke tijd… Voel me helemaal opgeladen en kan het iedere pas bevallen vrouw aanraden!
Melissa
Een heerlijke postpartum massage gehad van Brechje! Deze massage cadeau gekregen van vriendinnen (echt een super kraamcadeau tip)
Lieve vrouw, gezellig gekletst en tot rust gekomen! Echt een aanrader.
Saar
Ik heb de postpartum behandeling van Brechje gehad. Heel fijn dat ze dit aan huis doet, zelfs in Nijmegen! Na de yoni steam en het voetenbad een heerlijke massage. Wat fijn die zachte massage met de warme stempels! Lekker genieten. En weer goed verder herstellen.
Anouk
Vandaag een heerlijke massage aan huis gehad.
4 weken geleden bevallen, de eerste weken met onze zoon waren pittig (eigen onzekerheid)
Deze massage kwam op een super goed moment. Ook was het fijn even over de bavalling te praten met
brechje, erg prettig in de omgang!
Ik kan het iedereen aanraden..
Zoë en Ruben
Eind 2021 hebben we het cursus Samen Bevallen bij Brechje gevolgd. Het was echt de beste voorbereiding op de geboorte van onze zoontje.
Brechje geef ieder deelnemer veel aandacht, en heeft heel veel voorbeelden. Er is genoeg tijd voor vragen, en zij kan heel droge medische informatie vertellen op een leuke, persoonlijke en makkelijke manier.
Haar cursus heeft ons de mogelijkheid gegeven met elkaar beter te praten over de geboorte. We hebben daardoor en heel positieve ervaring gehad.
Haar praktijk ruimte voelt ook heel verwelkomend, en er is altijd voldoende drankjes en koekjes!
Brechje geef niet alleen aandacht tijdens de cursus maar ook tussen de lessen. Zij is een deskundig en liefdevolle coach. Samen Bevallen bij Brechje, gewoon doen! 🙂
Jeff en Jolien
Wij hebben de "samen bevallen" curus bij Brechje gedaan en daar heel veel aan gehad. We hadden een erg leuke groep (en nog steeds contact) en Brechje bracht de cursus met veel enthousiasme en duidelijkheid. We hebben enorm veel geleerd en het was erg fijn dat ze ook veel aandacht had voor de mannen en dat die actief bij de cursus werden betrokken. Ook al ging te bevalling geheel anders da
volgens ons beval plan, mede door Brechje waren we voorbereid op de andere scenarios en hebben we een positieve ervaring gehad. We begonnen de cursus toen we net weer bij elkaar mochten komen, ivm Corona. Brechje had in overleg mt ons meer maatregel dan wettelijk noodzakelijk wat een erg veilig gevoel gaf. Later moesten we helaas online door, maar zelfs dan is deze cursus een echte aanrader. Mochten we ooit het geluk hebben een tweede keer zwanger te worden, zullen we de cursus zeker bij Brechje herhalen. Ook de ruimte bij Brechje is trouwens erg fijn.
Marieke
Zojuist een heerlijke mamamassage gehad! Ik ben persoonlijk niet van de yonisteam dus die mocht ik vervangen door een voetenbad.

Ik ben helemaal zen! Brechje is heel vriendelijk, lekker rustig en zeer kundig. Haar praktijk (nu nog aan huis) ziet er erg netjes en verzorgd uit. Ik werd warm ontvangen en onder het genot van een kopje thee tijdens het voetenbad hadden we eveneens de tijd om even te kletsen voordat de massage begon. De massage duurde eigenlijk veel te kort 😉.

We hadden destijds ook de cursus Samen Bevallen bij Brechje willen doen maar helaas kwamen de data niet uit. Via ander werk van Brechje zijn we eveneens met haar in contact geweest en het is dat ze geen babymassage meer aanbiedt, anders was ik ook daarvoor gegaan met onze dochter. Ik heb Brechje leren kennen als een fijn, warm persoon.

Kortom, alleen maar lof.
Dominique
Brechje heeft mij de postpartum massage gegeven. De yonisteam heeft zeker effect gehad op (het verkleinen van) de baarmoeder. De kruidenstempels en massage waren heel ontspannend. De kruidenstempels geven een speciaal verwarmend effect! Mooi om meegemaakt te hebben, even een moment voor mezelf.
Joyce
Ik heb een fijne steam en blije mama massage gehad erg van genoten! Ik zou het zeker aanraden als je net bevallen bent.
Eveline
Brechje is al 5 jaar onze steun en toeverlaat in de voorbereiding en nazorg van de geboortes van onze 3 kinderen. We hebben drie keer de Samen Bevallen cursus bij Brechje gedaan en elke keer waren we blij dat ze ons weer goed had voorbereid. Het heeft ons elke keer weer geholpen om relax de bevalling te beleven met z'n 2. Ook de babygym en de babymassage waren altijd een genot om bij haar te volgen. Na de derde bevalling heb ik een blijemama massage gehad van Brechje. Het was een heerlijk ontspan-, en herstelmomentje voor mij als moeder. Ik kan het echt iedere moeder aanbevelen.
Katja
2x de blijemama massage gehad bij Brechtje. Wat ontzettend fijn dat ze thuis kwam, flexibel was qua planning, de tijd nam en er een ontspannen sfeer heerste. De massage (en de steam ) hebben bij kunnen dragen aan mijn herstel na de geboorte van onze eerste zoon en was heerlijk om te ondergaan na de intensiteit van een bevalling. Heel hartelijk dank!
Iris
Toen de kraamweek erop zat heb ik mezelf 2x een mamamassage en yoni steam kado gegeven.
Wat was dit fijn zo na de bevalling !
Even een momentje voor jezelf.
Het voelde heel fijn en vertrouwd bij Brechje. De kruidenmassage's en yoni steam waren heerlijk, waardoor je helemaal ontspant.
Het heeft mn herstel zeker goed gedaan!
Ik zou iedereen Brechje aanraden, want dat verdiend je als net bevallen mama!
Keep up the good job Brechje 🙂
Virea
Vandaag een heerlijke blije mama massage gehad. Behalve dat de behandeling super fijn en ontspannend was, is Brechje ook nog eens een heel lief mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Dit gun ik elke pas bevallen vrouw!
Kyra
De blije mama-massage
Na een pittige bevalling heeft mijn vriend mij de blije mama-massage cadeau gegeven. Wat mij betreft het beste cadeau wat je een moeder geven!
De gedachte achter de massage, de geuren (kruiden), warmte en manier van masseren is uniek en maakt dat je maximaal kan genieten!
Naast dat het concept van de massage fijn is, is Brechje een fijne vrouw, waar ik me direct op mijn gemak voelde. Brechje bood mij een luisterend oor en toonde veel begrip. Iets waar ik als beginnend moeder veel behoefte aan had. Brechje heeft veel kennis en kon me goede tips geven waardoor ik mijn zoontje en het moederschap wat beter kon begrijpen. Ik vind het dan ook best jammer om, na drie keer op de massage tafel te hebben gelegen, afscheid te moeten nemen. Dat zegt wel genoeg! De blije-mama massage heeft mij de rust en ontspanning gegeven wat ik dat moment echt nodig had.
Brechje, bedankt voor de gezelligheid en wellicht tot ziens! 🙂
Lieneke
Elke week even een moeder-zoon momentje tijdens de babymassage. Fijn dat er 4 momenten waren en er was ook genoeg ruimte voor vragen, massage oefeningen en gezelligheid! Ga zo door Brechje!
Akkelien & Ignacio
Wij hebben de cursus liefdevolle verwachting gevolgd bij Brechje en vonden het een hele leuke en leerzame cursus. Er komen dingen langs waarvan je denkt dat het zo 'hoort' omdat je dat in je omgeving meekrijgt, maar waarin je met deze info ook andere (misschien logischere) keuzes kan maken. Brechje is een leuk mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Zeker een aanrader!
Johnny & Natascha
Bedankt voor alle informatie, tips & adviezen rondom de bevalling tijdens de samen bevallen cursus avonden. Wij hebben hier zeker wat aan gehad en zijn nu meer voorbereid op wat ons te wachten staat. We gaan nu genieten van de laatste paar weken van onze zwangerschap. We zullen tijdens de bevalling vast en zeker aan de cursus terugdenken!
Brechje, de manier waarop jij de cursus verzorgde gaf een prettig, veilig en vertrouwd gevoel. Je hebt verstand van zaken en brengt dit op een rustige manier over met zo nu en dan de nodige humor! Voor iedere aanstaande vader en moeder is dit een aanrader!
Michiel
Met mijn partner heb ik de verkorte cursus Samen bevallen gevolgd. Brechje geeft de cursus op een hele leuke en ook didactisch sterke wijze (veel interactie, praktische oefeningen, herhaling op het juiste moment, makkelijk inzetbare tips, enz.). Ze toont oprechte interesse in de deelnemers en weet duidelijk waar ze het over heeft. We hebben van haar heel veel nuttige dingen geleerd, die we niet eerder op internet waren tegengekomen en ons zeker nog van pas gaan komen. Kortom, deze cursus is een echte aanrader en bied je een goede voorbereiding op de bevalling!
Anique
Elke week kon ik me weer verheugen op de babymassagecursus. Leuk om echt een momentje samen te hebben. In een lekkere warme ruimte met alles wat je nodig hebt. Brechje is erg gastvrij en weet veel waardoor het theemoment na afloop ook een fijn moment is om wat ervaringen met andere jonge moeders te kunnen delen. Verder ontstaat er nog steeds een grote smile op het gezichtje van m’n dochter als ik het massageliedje inzet 🙂
Shanna
Ik heb vorige week en de week ervoor samen een op een met brechje soort van training gehad over liefde volle verwachting.

Ik wist eerst niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, toen brechje eenmaal begon dacht oh maar dit in interessant en er waren heel veel dingen die ik ook gewoon echt niet wist. Ik word alleenstaande moeder en je weet nooit wat je goed of fout doet. Ik ben super blij dat ik die curses heb gevolgd ik sta nu stuk sterker in me schoenen en ben er helemaal klaar voor!

Brechje super bedankt ik vond het echt super leuk!

Liefs
Karen
Onlangs heb ik voor de derde keer met mijn derde kindje met veel plezier de babymassage mogen volgen bij Brechje! De eerste keer was in 2011 met mijn zoon, daarna met mijn dochter in 2014 en nu weer met mijn zoontje van 3 maanden! En het is niet voor niets dat ik hier steeds graag weer terug kom! De massagecursus wordt op een fijne manier gegeven, de ruimte is perfect en Brechje is altijd vriendelijk, integer, meedenkend en gezellig!

Brechje, hartelijk dank voor de fijne cursussen! De kinderen genieten (nog steeds) van de massages!
Surayda
De blije Mama massage was zeer fijn. Ik heb 2 behandelingen gedaan en heb er van genoten. In het land van mijn voorouders wordt ook een dergelijk ritueel toegepast. Dus de stoombehandeling met Thaise kruiden sprak mij aan. Echter de massage behandeling was ook heerlijk en Brechje is een fijne aardige vrouw. Bedankt! Zeker aan te raden!
Guusje
Ik heb twee weken na mijn bevalling een blije mama massage van Brechje gekregen en het was heel fijn en bijzonder om mee te maken. Gek zo'n momentje voor jezelf ineens in een periode waarin je alleen nog maar met je kindje bezig bent, maar ik kon het blijkbaar goed gebruiken want heb er echt van genoten. Ze was erg prettig en legde ook goed uit wat ze ging doen en waarom. En heerlijke aromatherapie ook. Aanrader!
Wat zijn nu begonnen met de babymassage bij Brechje. Mijn dochtertje leek het heerlijk te vinden en viel daarna als een blok in slaap. Dat wordt elke avond massage!
Annie
Ik heb de blije mama massage gehad van Brechje. Niet (zoals gewoonlijk) in de kraamweek, maar na 6 weken bij haar in de praktijk. Het is een absolute aanrader. Heerlijk om te ontspannen en even tijd aan jezelf te besteden. Naast de stoombehandelingen, massages en lichaamspakking heeft Brechje ook een luisterend oor bij wie je je verhaal kwijt kan. Voor mij was dit echt een cadeautje! Dat gun ik iedereen!
Michelle
Een draagconsult bij Brechje kunnen wij iedereen aanraden! Brechje kwam in de zwangerschap bij ons langs om ons de knooptechniek te leren. Wij hebben de begeleiding van Brechje als erg prettig ervaren. Ze is heel rustig en open en kan heel goed aansluiten bij de sfeer en kon goed afstemmen op de persoonlijke behoeftes van ons beiden, dat vonden we heel prettig! Toen onze zoon geboren was, kwam ze nog een keer langs om met ons mee te kijken en tips te geven. We hebben Brechje toen ook advies gevraagd over een meer voorgevormde drager en ook hierin heeft ze ons goed geadviseerd. Ze nam alle tijd (zelfs extra tijd!) en we mochten de dragers met onze zoon uitproberen waardoor we uiteindelijk een goede keuze hebben kunnen maken! We zijn heel tevreden met de doek die we goed hebben leren knopen van Brechje en ook met onze nieuwe Hop tye Conversion die we na het tweede consult hebben aangeschaft. Dankjewel Brechje!
Annika, Richard en Ezra
Wij hebben samen bevallen en yoga gedaan.
Allebei een aanrader!!! Mijn vriend was sceptisch met de cursus samen bevallen. Oooh wat zou dat saai worden maar het was ontzettend gezellig en leerzaam. Tijdens mijn bevalling moest ik ook heel vaak aan de adviezen van Brechje denken. Ik denk hierdoor verliep mijn bevalling echt een stuk makkelijker. Ik vondt het zelfs een heel mooie ervaring. Mijn vriend vondt het zelfs zo gezellig dat hij ook de yoga meedeed. Ezra slaapt slecht overdag en snachts maar na de eerste yoga les sliep hij als een echt baby 🙂 nu doen wij thuis ook iedere middag en in de avond yoga. Ik zou het met ons tweede kind zeker ook doen!!! Heel erg bedankt Brechje wij vonden het ontzettend leuk!!!
Monique
Wij hebben héle leuke Yoga lessen gehad bij Brechje!! Echt een leuke activiteit om te doen met je kleintje!
Een cursus met veel afwisseling van liedjes, beweeg spelletjes en ontspanning voor zowel kindje als mama.
Ook een gezellige sfeer en een 'momentje voor jezelf' met een kopje thee erbij en gesprekjes, ervaringen delen met andere moeders. Ik keek er elke week naar uit!

Mijn dochtertje heeft er zo van genoten, het kijken naar andere kindjes.. En ze herkende de liedjes na een paar lessen al en vindt ze nog steeds leuk! We luisteren er nog regelmatig naar.. (op het stickje)
Brechje verzorgt de lessen goed, is rustig en heeft veel aandacht voor iedereen. Ze heeft ook veel kennis van baby's.. waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. 🙂

Kortom, een fijne cursus om te volgen en samen te doen met je eigen en andere kindjes. Zou het zeker aanraden!
Bedankt Brechje! Het was top! Groetjes Monique
Caroline
Ik was op zoek naar iets wat ik samen met mijn dochtertje Jinthe zou kunnen doen. Naast babymassage en babyzwemmen is er nog niet heel veel dat je kan doen met je baby. Via een vriendin hoorde ik over baby yoga. Ik was erg nieuwsgierig en de informatie op de website sprak me wel aan. Vanaf de eerste les was het al duidelijk, dit is heel erg leuk. Jinthe vond het erg allemaal erg interessant en leuk, even iets heel anders doen dan thuis; oefeningen, liedjes en spelletjes. Makkelijk om mee te doen en je kan alles heel goed ook thuis doen. Brechje geeft heel fijn les, er is genoeg tijd om even te kletsen met elkaar en als je kindje even niet mee wil doen, dan kan je altijd de oefeningen op een andere manier meedoen.
Echt een aanrader als je graag iets leuks wilt doen met je kindje!
Bianca
Bedankt voor de cursus baby yoga! Ik vond het eerst wel echt jammer dat het doordeweeks was, dus toen er een zaterdagcursus kwam heb ik ons meteen ingeschreven. Fijn ook dat je ons op de hoogte hield dat het ook op de zaterdag zou komen! Ik zou het met de tweede zeker weer doen, maar dan op een jongere leeftijd, ik denk dat ons menneke al wat aan de grote kant was, haha. 🙂
Elise
Een hele leuke cursus babymassage gevolgd bij Brechje samen met mijn dochter Roos!
Het was een heerlijk uitje om tijdens mijn verlof samen met mijn dochtertje te doen. Het leukst vind ik dat ik ook echt iets heb geleerd dat ik nog heel lang kan blijven gebruiken. Je krijgt echt concrete handvatten waar je thuis direct mee aan de slag kan,
Roos moest even wennen, maar werd met de week relaxter. Als ik haar nu thuis masseer na een badje of verschonen begint ze al te lachen, superleuk! 🙂
Brechje geeft ze cursus op een hele ontspannen manier, in een mooie ruimte en met veel liefde en passie! Echt iemand waarbij iedereen zich direct op het gemak zal voelen!
Ik kan de cursus aan iedereen aanbevelen!
Angelike
Samen met mijn dochter Merel een cursus baby yoga gevolgd.

Het was ontzettend leuk en relaxed om wekelijks een speciaal momentje te hebben met mijn derde dochter. Sommige liedjes leken mij op het eerste gezicht wat kneuterig maar eenmaal in het moment en kijkend naar het blije gezichtje van Merel was het allemaal heel leuk en normaal.
Ik heb een paar leuke liedjes in combinatie met massage en aanrakingen onthouden die ik nu thuis ook af en toe doe bij de twee oudsten.
Daarbij is de sfeer bij Brechje erg gezellig en was alles tot in de puntjes verzorgd!
Gerjan en Eke
Draagconsult
Kundig - enthousiast - persoonlijk

Op internet zijn talloze filmpjes te vinden over het knopen van draagdoeken; handig, maar pas ná een draagconsult bij Brechje! Met liefde voor haar vak legt zij op vlotte en heldere wijze uit hoe je een draagdoek kunt gebruiken, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Ze neemt uitgebreid de tijd om samen de knoop te oefenen en geeft daarbij persoonlijke tips, zodat je het knopen echt goed onder de knie krijgt en je met vertrouwen je baby kunt dragen! Brechje, heel erg bedankt voor het fijne consult en je betrokkenheid ook nog daarna - super!!!
Ilja & Joy
De mini cursus samen bevallen gedaan. Heel leerzaam en erg gezellig!! Veel fijne tips om uit te proberen tijdens de bevalling.
Na een heftige stuitbevalling met episiotomie ook de stoomkruiden van Brechje gebruikt, wat een verlichting!
Al met al een hele fijne tijd en mooie herinneringen. Bij een volgende zwangerschap komen wij zeker terug!
Brechje bedankt!
Lotte
Zowel de cursus Samen Bevallen, als de cursus babymassage gedaan.

Samen bevallen was heel leerzaam, persoonlijk vind ik het erg fijn om zoveel mogelijk te weten. Ik had ook sterk het gevoel dat ik juist de belangrijke dingen leerde. En het was een hele leuke groep.

Babymassage werd in eerste instantie niet gewaardeerd door mijn dochter Emma, maar Brechje zorgde ervoor met veel geduld dat ook Emma uiteindelijk zich volledig kon ontspannen. Het effect op Emma nadien is dan ook erg positief.

Beide cursussen raad ik sterk aan!

Dankjewel Brechje
Sydney & Carine
Fijn om goed voorbereid de bevalling in te gaan, e leuk om het proces van zwanger zijn te delen met mede-ouders in spé wie in blijde verwachting zijn. jammer dat het geboorteplan in de prullenbak verdween toen we onverwacht een keizersnee kregen. Brechje, bedankt voor je begeleiding en je extra zorg toen we niet aanwezig konden zijn door ziekenhuisbezoekjes!
Gerard&Maartje
We hebben de cursus Samen bevallen gevolgd bij Brechje. Fijn dat deze cursus voor zwangere en partner is. Ik heb veel aan de ademhalingstechnieken gehad en mijn man kon door de cursus zien waar ik me in de bevalling bevond. Erg leuk en leerzaam.
Marente
Wij volgen de mini cursus samen bevallen bij Brechje.
Alles wordt helder uitgelegd en we hebben echt steeds meer het gevoel dat we er helemaal klaar voor zijn!
Verder vandaag een cursus knoopwijzen voor zwangeren gehad bij ons thuis ivm rugklachten.
De uitleg en vervolgens het eindresultaat waren erg verlichtend!

Brechje, heel erg bedankt hiervoor en zodra we nog een cursus willen volgen, komen we zeker bij jou terug!
Ingrid
Wat vond onze zoon Tygo (10 maanden oud) de baby yoga van Brechje heerlijk. Hij werd er heerlijk ontspannen van en heeft ook regelmatig liggen lachen. Voor mij als mama was het een heel fijn moment met de lieve kleine man. Echt genieten voor kind en ouder!! Bedankt Brechje.
Myrthe
Ook bij Brechje de cursus Samen bevallen gevolgd. Voor een derde keer hebben wij de cursus gedaan en elke keer weer wat geleerd. Daarnaast hadden we een super leuke groep en hebben we heel wat tranen gelaten van het lachen.
Myrthe
Weer 4 weken elke maandag heerlijk mogen genieten van 1 op 1 tijd met onze kleine man tijdens de cursus babymassage. Dank je Brechje voor alles wat ik weer geleerd heb.
Ron, Chantal & Vera
We hebben Brechje ontmoet via de cursus samen bevallen.

Omdat Brechje zo leuk, gepassioneerd en vol geduld een passende cursus bied hebben we hierdoor ook een draagconsult gevraagd.
Hiervoor is Brechje speciaal naar ons toegekomen en is pas weggegaan toen wij ervan overtuigd waren dat we het konden.

Brechje bedankt voor alle tips en wijsheid, we hopen dat je dit mooie werk nog lang mag doen.

Veel liefs,
Chantal
Marlies
Samen met mijn zoontje een consult dragen met behulp van een drager gehad. Een doek bleek niet helemaal mijn ding maar geen probleem. Kon heel wat dragers proberen. Gelukkig niet nodig want Brechje kon al een mooie schifting maken door in te schatten welke dragers zouden passen en dus geschikt waren. Lekker kunnen passen in een fijne, relaxte sfeer. Slimme tips gekregen en uiteindelijk een goede keus kunnen maken. Ik mocht hem zelfs nog even lenen om echt te kunnen ervaren of het de aankoop waard zou zijn. Echte aanrader!
Yun Tang
Na de bevalling heb ik een heerlijke Blije Mama massage van Brechje gekregen. Echt top!
Pauline
Intens genoten van de Blije Mama Massage!
Eveline & Hannah
Zowel ik, als mijn dochter (3mnd), hebben genoten van de massagecursus. Sinds de cursus is mijn dochter bewuster geworden van haar lichaampjes en valt ze na elke massage in een diepe slaap. Totale ontspanning voor moeder en dochter! Brechje is een hele lieve, zorgzame en vooral bekwame docente, die weet wat ze doet! Ik kan haar echt iedereen aanbevelen.
Mirjam
Voor de geboorte van ons 2e kindje heb ik tegen de persweeën en het herstel na de bevalling opgekeken.
Tijdens een persoonlijk gesprek hebben we de vorige bevalling doorgesproken en heeft Brechje tips gegeven hoe het ook kan.
Dit heeft mij weer het vertrouwen in mijzelf gegeven zodat ik me heel goed kon ontspannen. De bevalling verliep heel erg goed.
Doordat Brechje veel kennis heeft en dit kan combineren met veel verhalen, was dit persoonlijke gesprek ook echt een aanvulling voor ons.
wendelien, vincent en mattis
We kozen voor een privécursus aan huis. Wat een heerlijke keus! Vol liefde, aandacht en rust leerde brechje ons de massagetechnieken waarbij ze ook echt keek naar ons kindje, wat past bij hem? Brechje komt niet met een " product" maar neemt haar hele wezen mee in wat ze doet. Dat maakte de cursus heel waardevol. Dankzij haar zijn we geïnspireerd ons kindje wekelijks te voorzien van liefdevolle aanraking en zal hij mede daardoor hopelijk met vertrouwen in zijn lijfje en vanuit ontspanning de wereld tegemoet treden.
Els Schrijver
Op woensdag 14 augustus de kruidvat belevenisbon "Mama & babymoment" bij Brechje ingeleverd en de workshop babymassage gevolgd. Wat een heerlijke ochtend was dit. Mijn dochter heeft genoten en viel meteen daarna tevreden in slaap. Thuis ook al tweemaal gemasseerd en ze blijft het heerlijk vinden. Brechje bedankt voor de workshop!
Geesje & Isabelle
Dank je wel voor de gezellige cursus babymassage!
Brechtje
Met de kruidvat belevenis bon: 'baby en mama' gekozen voor een workshop babymassage bij brechje. Een dik uur quality time met de kleine. Ook zeer bruikbare massagetechnieken geleerd die thuis makkelijk toepasbaar zijn! Dank!
Lexi & Aniek
Maandagochtend 4 maart jl hebben mijn dochter Lexi en ik de babymassage afgerond.
Een heerlijk moment van mama en dochter. Samen genieten, contact maken visueel, auditief en vooral tactiel natuurlijk.
De reden van aanmelding is zeer zeker geslaagd. na een fijne relaxte buikmassage vergaat het Lexi een stuk beter, ze zit beter in haar vel en het lijkt haar darmkrampen te verminderen. Al is dit soms tijdelijk, even geen pijn is natuurlijk super!

Een fijn moment de week te beginnen in een kleine groep. Tijd om met elkaar en andere cursisten te spreken is er zeker.
Een fijne opstart om samen nog meer bijzondere quality time te vrij te maken.
Sepp & Betty
Vandaag was helaas de laatste les babymassage... We hebben het super leuk gevonden! Lekker ontspannen de week beginnen, andere mama's ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Brechje super bedankt!!!
Ydwine en Fedde
De cursus babymassage was erg leerzaam en gezellig. Leuk ook om nu thuis Fedde goed te kunnen masseren, met o.a. als resultaat lekker lang slapen en volle luiers. Bedankt, ook voor de leuke foto's, en mocht je nog een peuter nodig hebben.....

Liefs Fedde en Ydwine
Milou en Veronique
Wat jammer, vandaag alweer de laatste les! Was erg fijn om samen met Milou deze cursus te doen; even een momentje voor ons twee. Goede uitleg, leuke groep en gezellige sfeer.....Brechje, ga zo door!
En bedankt voor de leuke foto's!

Veel liefs, Milou en Veronique

p.s. En wie weet zie je me weer met Isa bij de peutermassage.....
Danny, Wendy en Luna
Vandaag was alweer de laatste les van de babymassage, wat jammer! Het was super leuk voor ons alle drie. Ook papa Danny vond het heel leuk om Luna te masseren. En ja Luna liet duidelijk zien en merken dat ze het heerlijk vond! Alle keren lag ze al te slapen voordat we weg gingen. We gaan er dan ook zeker thuis mee verder! Bedankt Brechje voor de leuke, ontspannen lessen en tips die ik van je heb mogen krijgen! Tot binnenkort nog op de bijeenkomst van samen bevallen!

Liefs Wendy
Catelijne, Maarten & Dorus
Hai Brechje,
We willen je nogmaals heel erg bedanken voor de cursus Samen Bevallen. We vonden het erg gezellig en hebben er veel van opgestoken. Mede door de cursus kijken we nu terug op een heel mooie bevalling.

Ook de babymassage was heel leuk. We masseren Dorus nu dagelijks (niet zo lang als tijdens de les, maar toch!). Zit een beetje in ons ritme nu. Dank je wel voor de leuke en gezellige lessen. En leuke foto's ook!!

Wie weet tot ziens!
Liefs van ons.
Maartje en Anne
Het was een leuke en gezellige cursus baby-massage! En wat een mooie mooie foto's van de laatste les, daar zag je echt goed hoe ontspannen Anne ervan werd. Dank je wel!
Hanneke, Teun & Julian
Echt super dat het mogelijk was om met mijn tweeling deel te nemen aan een cursus babymassage! Wat was het elke keer weer een moment van ontspanning...niet alleen voor Teun en Julian, maar ook zeer zeker voor mij!
Wendy en Jethro
Hoi Brechje
Dank je wel voor de geweldig leuke cursus. Heb er veel profijt van, zeker als Jethro weer eens krampjes heeft.
Het was erg gezellig,
Kaja en Diezel
Hoi Brechje,

Bedankt voor deze geweldige cursus! Wat heerlijk om de aandacht even alleen voor Diezel te hebben! Hij vind het heerlijk om gemasseerd te worden.
Wat leuk dat ik na de eerste les een reader en massage olie mee naar huis kreeg. Zo kon ik thuis het geleerde ook gelijk verder oefenen! Ook mijn oudste zoontje stelde dit zeer op prijs!
Wendy en ik, komen de komende tijd gezellig nog wekelijks samen om het geleerde in de praktijk te brengen!
Ik hoop dat anderen net zoveel plezier beleven aan deze cursus babymassage!
Heel veel geluk met je praktijk in de toekomst!

Lieve groetjes
Kaja en Diezel
Raf en Marijn
Morgen beginnen we pas echt met de cursus maar we zijn nu al heel blij met je. Gisteren heb je Raf gemasseerd, hij had al 5 dagen niet gepoept, dat mag best al je borstvoeding krijgt maar Raf had er echt last van. Een uurtje na de massage van ongeveer een kwartier kwam de hele berg eruit. Mannetje weer opgelucht en blij en wij natuurlijk ook.
Dus... niet alleen leuk en gezellig maar ook heel erg nuttig die babymassage!
Marjolein en Maya
Lieve Brechje,
We hebben genoten van de cursus babymassage. Heel erg bedankt!
Zo jammer dat het alweer is afgelopen. Maya vindt het heerlijk de massages. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Het is in een huiselijke sfeer, zodat jij en je baby je gelijk op je gemak voelen. Daarnaast is Brechje een heel warm, open en liefdevol persoon en je ziet dat ze dit werk met haar hart doet. Daarnaast geeft ze je veel informatie én krijg je nog een map en babymassage-olie mee. Dat maakt de cursus helemaal compleet! Kortom, echt een aanrader!
Brechje nogmaals bedankt!
Tessa en Tristan
Hallo Brechje,

Jammer, vanochtend was alweer de laatste keer babymassage. We vonden het echt supergezellig, Tristan heeft er echt van genoten, en mama vond het vooral heel gezellig met jou en de andere moeders.

Lekker de tijd nemen, niet alleen voor de massage en de tummytub, maar ook voor de koffie lekker kletsen met alle andere moeders. Heerlijke ochtenden, ik ga ze missen!

Ik raad het zeker andere moeders aan! (tip aan brechje: wellicht ook op facebook te vinden zijn? Dan zal ik je zeker 'like'-en 🙂
Selma en Naïma
Erg leuk om in huiselijke kring, samen met andere baby's en moeders de week te starten 🙂

4 heerlijke maandagochtenden gehad.
Naïma was heerlijk ontspannen tijdens de massages. Het doet haar goed want ze slaapt er beter en langer door.
Lotte en Saar
Hoi Brechje,

Bedankt voor de leuke cursus!
Mijn zorgen die ik voor de cursus had over Saar waren zeker niet nodig geweest! Ook al heeft Saar zich niet elke keer tijdens de massage oefeningen weten te ontspannen... we hebben er zeker veel lol in gehad! Een bijzondere ervaring... Dank je wel.
Dineke & Madeleine
Het was een genot om de week zo te beginnen! Een heerlijk ontspannen moment met m'n dochter en de andere moeders! Ik raad het iedereen aan!
Christina
Zowel ik als mijn dochtertje Féline hebben genoten van de bijeen-komsten. Beide gingen we na afloop van de les heerlijk ontspannen en voldaan weer huiswaarts. Leuk om door middel van massage volledig contact te maken en te hebben met je eigen kindje. Ik kan iedereen aanraden deze cursus te volgen.
Brechje, dank voor alles!
Maartje & Bo
Het waren 4 heerlijke maandagochtenden! Zowel de massage, maar ook de tijd om even met andere moeders ervaringen uit te wisselen, waren erg waardevol!
De ontspannen, huiselijke sfeer draagt hier zeker aan bij!
Marloes
Wat heerlijk om zo ontspannen met je kindje bezig te zijn. Echt een aanrader voor andere kersverse moeders.

groetjes Marloes
Angelique en Niels
Helemaal eens met de andere berichten! Hele leuke cursus gehad!! Niels geniet er ook thuis nog van! En sinds de start ervan slaapt Niels ook al heel veel nachten door!!! (en dat is voor papa en mama ook wel fijn 😉 ) Echt een aanrader voor als je lekker ontspannen met je kindje wil bezig zijn!
Coranne
Het was een super leuke cursus om te volgen. Goed verzorgd en duidelijk uitleg gekregen.
Leuk om zo, in ontspannen sfeer met je kindje bezig te zijn.

groetjes Coranne en Jurre
Ilain
Noah vond de massages erg fijn. Naderhand sliep hij de dag zelf langer en is zijn stoelgang ook beter op gang gekomen. Ik vind de cursus goed verzorgd en leuk gebracht! Zeker een aanrader!

Groetjes van Ilain en Noah
Nienke
Sara heeft erg genoten van de babymassage. Een hele fijne sfeer tijdens het masseren. Leuk om op die manier nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Een hele leuke ervaring.

Wij gaan thuis zeker door met masseren!

Groetjes Nienke en Sara