Liefdevolle verwachting

Tijdens de zwangerschapscursus Liefdevolle verwachting bereid ik jou (en je partner?!) voor op het leven met jullie baby. Tijdens vier cursusavonden leer ik jullie alles over de eerste twee jaar met de nieuwe baby.
We gaan kijken wat een baby verwacht van het leven buiten de buik, maar we gaan ook kijken wat jouw verwachting hier van is!
Door je kennis en handvatten te geven, je bewust te maken van jouw verwachtingen, geef ik je alle gereedschap om de opvoedkeuzes te maken die passen bij jullie situatie.

Wanneer je een baby krijgt heb je een idee, een verwachting, van hoe het leven na de bevalling zal zijn. Wanneer deze opvoedverwachting niet realistisch is, en het dus allemaal heel anders blijkt te zijn, kan dit grote gevolgen hebben voor jou en je gezin. Wanneer alles anders loopt dan jij van te voren had gedacht, daalt je zelfvertrouwen. Dat kan uitwerken op meerdere onderdelen in je leven, zoals bijvoorbeeld de partnerrelatie tot zelfs de mate waarmee jij je leven positief beoordeeld. Een negatieve spiraal.
Door ouders een realistische opvoedverwachting te bieden kun je in veel gevallen veel van deze problemen samen ondervangen.

Daarom is “Liefdevolle verwachting” er! Daarnaast is het vooral ook erg gezellig!