Voorstellen

Mijn naam is Brechje Furman, eigenaresse van Praktijk bij Brechje. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Roos (2005) en Mattijs (2006). Samen wonen wij in Arnhem, Schuytgraaf.

Nadat ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb gedaan ben ik via de gehandicaptenzorg de verslavingszorg ingerold. Een zware, onregelmatige baan die op een gegeven moment te veel van me vroeg in combinatie met het gezinsleven.
Bevallingen en baby’s hebben me altijd getrokken, als ik de goede vooropleiding had was ik verloskundige geworden.

In 2009 ben ik daarom gestart met de opleiding tot cursusleidster bij de vereniging Samen Bevallen, in 2010 met een opleiding tot docent babymassage. Nu kon ik toch werken in het gebied waar mijn passie ligt namelijk: zwangeren, hun partners en niet te vergeten de baby’s!

In januari 2011 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, Praktijk bij Brechje!
Je kon hier toen terecht voor de cursus Samen Bevallen en voor een cursus babymassage.
Inmiddels is de praktijk uitgebreid met de Blije Mama Massage, baby yoga en heb ik ook de opleiding tot draagconsulent gevolgd.
Een mooi, compleet pakket voor, aanstaande, ouders.

De basis voor een goede bevalling en het ouderschap is wat mij betreft:
vertrouwen, ontspanning, veiligheid en kennis.
Tijdens de cursussen en consulten zijn dit mijn uitgangspunten.
Om (aanstaande) ouders te leren dat ze kunnen vertrouwen op zich zelf. Wat willen jullie en welke mogelijkheden zijn er om deze wensen uit te laten uit komen? De manier waarop jullie als, aanstaande, ouders dingen willen zijn voor mij belangrijk!
Graag maak ik jullie bewust van de keuzes die er zijn en zal daarbij, indien nodig, ondersteunen.
Of dit nu gaat om de bevalling, vragen waar je als ouders tegenaan kan lopen (rondom bijvoorbeeld slapen, eten en huilen) of op een leuke manier met je baby bezig zijn middels massage of yoga.

Graag ontmoet ik jullie in mijn praktijk!

Even voorstellen