Voorstellen

Mijn naam is Brechje Furman, eigenaresse van Praktijk bij Brechje. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Roos (2005) en Mattijs (2006). Samen wonen wij in Arnhem, Schuytgraaf.

Nadat ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb gedaan ben ik via de gehandicaptenzorg de verslavingszorg ingerold. Een zware, onregelmatige baan die op een gegeven moment te veel van me vroeg in combinatie met het gezinsleven.
Bevallingen en baby’s hebben me altijd getrokken, als ik de goede vooropleiding had was ik verloskundige geworden.

In 2009 ben ik daarom gestart met de opleiding tot cursusleidster bij de vereniging Samen Bevallen, in 2010 met een opleiding tot docent babymassage. Nu kon ik toch werken in het gebied waar mijn passie ligt namelijk: zwangeren, hun partners en niet te vergeten de baby’s!

In januari 2011 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, Praktijk bij Brechje!

Begin 2022, ben ik naast het werken in mijn eigen praktijk, bij Verloskundigenpraktijk Lingewaard in Bemmel/Huissen begonnen als praktijkassistente.
Een praktijk met drie verloskundigen waar persoonlijke begeleiding en zorg voorop staat waardoor ik me hier helemaal thuis voel!

De basis voor een goede bevalling en het ouderschap is wat mij betreft: vertrouwen, ontspanning, veiligheid en kennis.
Tijdens de cursussen zijn dit mijn uitgangspunten.

Om (aanstaande) ouders te leren dat ze kunnen vertrouwen op zich zelf. Wat willen jullie en welke mogelijkheden zijn er om deze wensen uit te laten uit komen? De manier waarop jullie als, aanstaande, ouders dingen willen zijn voor mij belangrijk!
Graag maak ik jullie bewust van de keuzes die er zijn en zal daarbij, indien nodig, ondersteunen.
Tijdens de cursus Samen Bevallen komt dit alles aanbod.

Voor vrouwen die net bevallen zijn is de postpartum massage een mooi cadeau! Voor deze massage kom ik bij jullie aan huis. Het is een massage waarin gewerkt wordt met verschillende kruiden.
Meer hier over lees je op de website.

Graag ontmoet ik jullie in mijn praktijk!

Even voorstellen